11 квітня 2011 р.

Мило-шампунь Гірчичне

Для нормального та жирного волосся
Основна мета цього мила - відновити природне здоров'я шкіри голови та волосся.
Склад. Омилені масла: оливкове, кокосове, рицинове, соняшникове, гірчичне, пальмове. Масла: реп'яхове, виноградної кісточки, пшеничних зародків, гарбузове. Ефірні масла: лаванди, пачулі, лимону, м'яти, грейпфруту. Домішки: відвар трав (кропиви, причепи, шавлії, хмелю), гірчиця, іранська безколірна хна.
Гарний засіб проти лупи, стимулює ріст волосся, очищує шкіру голови, живить коріння волосся, відновлює природний баланс шкіри.


Для максимального ефекту потрібно використовувати мило наступним чином. Намочити волосся, намилити руки милом а потім нанести піну на волосся. Плавними рухами зробити масаж шкіри голови, пройтись руками вздовж всього волосся. Цю процедуру виконувати не менше трьох хвилин. Змити водою, можна повторити ще раз.
Під час користування цим шампунем бажано відмовитись від всіх інших засобів для догляду за волоссям. Це потрібно для того, щоб шкіра голови під впливом корисних компонентів, які містяться у цьому милі-шампуні якнайшвидше відновила Рh а також закрились до потрібного рівня сальні залози. Зазвичай перехідний процес триває 1-2 тижні, в цей час можливий невеликий зуд, може з'явитись лупа. Не потрібно перейматися з цього приводу, це йде процес відновлення шкіри. Після цього періоду варто зменшити кількість миття волосся до одного або двох на тиждень. Цього буде достатньо.

Якщо після використання Гірчичного мила-шампуня ваше волосся перестало жирніти і вам достатньо мити голову раз на тиждень, тоді рекомендуємо спробувати мило-шампунь Солодово-хмільне, або ж мити голову по черзі і тим і цим шампунем.

Одного стандартного шматочка (приблизно 70 грам) вистачає на 4-8 тижнів використання. Чим м'якіша вода, тим на довше вистачає. У мене особисто волосся досить довге, мию десь 2 рази на тиждень і вистачає на 2 місяці. Правда в Полтаві досить м'яка вода, тому в містах, де вода більш жорстка вистачатиме на менший строк, але на місять точно вистачить. Крім того я не користуюсь бальзамами ополіскувачами, волосся й так гарно розчісується.

Якщо ви почнете користуватись цим милом-шампунем, то ваше волосся стане здоровим і гарним. Колись болісний, неприємний і дуже регулярний процес миття волосся перетвориться на природний і нечастий, ви навіть будете забувати, коли останній раз мили голову.
Сама користуюсь і вас запрошую.
  • Якщо у вас сухе волосся, після "хімії" або ж після серії фарбувань, тоді для швидкого та ефективного відновлення рекомендуємо мило-шампунь Оливкове
  • Якщо у вас послаблене, ламке волосся, випадає, тоді рекомендуємо мило-шампунь Солодово-хмільне. Воно також чудово підходить для регулярного використання для нормального волосся.
  • Якщо шкіра вашої голови вражена грибковими захворюваннями, або ж ви хочете швидко позбутися лупи, тоді радимо мити ваше волосся дігтярним (дьогтєвим) милом. Це високоефективний народний засіб лікування та профілактики.

1 коментар:

  1. самое лучшее мыло на свете !!! ))))) спасибо большое , я очень довольна.....ничего другого больше не хочу )))))

    ВідповістиВидалити