7 липня 2011 р.

Мило Дігтярне (дьогтєве)


Склад. Омилені масла: кокосове, рицинове, пальмове, пальмоядрове. Масла: оливкове, виноградної, персикової кісточки. Ефірне масло: яливцю. Домішки: гліцерин, дьоготь березовий, відвар трав квітів ромашки, календули, листя деревію та подорожника. Пом’якшує шкіру, зволожує, робить її еластичною. Використовується як лікувальний засіб, ефективно покращує стан шкіри при екземах, юнацьких вуграх, дерматитах.



Дігтярне мило відоме не тільки своїм яскраво вираженим запахом, а й ефективністю при догляді за юнацькою проблемною шкірою. На відміну від дігтярного мила промислового виробництва, це мило містить природний гліцерин і не сушить шкіру. Є багато прикладів ефективного застосування дігтярного мила для миття волосся при лупі та жирній себореї, також використовується в боротьбі з явищами екземи, дерматитами, вугрового висипу, постакне (рубці, ущільнення тканин), для профілактики зморшок, оскільки воно підвищує еластичність шкіри, вирівнює колір, відбілює пігментні плями. Натуральна ефірна олія ялівцю  а також відвар трав має сильну протизапальну дію, підсилюючи дію дьогтю.
Мило успішно використовується як при сухій, так і при жирній шкірі.
При бажанні можна цим милом мити голову, умиватись, голитись, приймати душ - шкіра це сприйме з радістю! При цьому враховуйте, що специфічний запах дьогтю тримається 15-20 хвилин.

Придбати натуральне мило ручної роботи Дігтярне (Дьогтєве)

Немає коментарів:

Дописати коментар