7 липня 2011 р.

Кримський фестиваль на території заповідника «Херсонес Таврійський» з 8 по 10 липня

З 8 по 10 липня на території заповідника «Херсонес Таврійський» в місті Севастополь пройде Кримський фестиваль, присвячений Дню святих Петра і Февронії - покровителів сім'ї та шлюбу.

У рамках фестивалю організують виставку-ярмарок майстрів ручної роботи, виступи народних творчих колективів, конкурси, сімейні вікторини, майстер-класи, покази народних костюмів. Також на території заповідника встановлять літній кінозал, де для дітей транслюватимуть мультфільми, а також авторські фільми про історію «Херсонеса Таврійського».

Гості фестивалю зможуть покуштувати коровай, виконаний у вигляді квітки ромашки, який є символом свята.


В звичайні дні вхід на територію заповідника «Херсонес Таврійський» коштує 20 грн., а на дні фестивалю вхід зранку до 12:00 - вільний, тому раджу севастопольцям взяти свою сім'ю та завітати на фестиваль, а гостям-ексурсантам - не поспішати, а трохи затриматися і подивитися на чудові роботи майстрів.

На цьому фестивалі я буду пропонувати своє мило, як і місяць тому - на фестивалі миловарів. Хто раніше придбав і кому сподобалось моє натуральне мило ручної роботи- запрошую - Ви зможете придбати таке саме мило. Крім того, мій асортимент поповнився новими милами - мило Дігтярне, мило Лавандова ніжність та мило-шампунь Оливкове (для сухого волосся), яке ви також зможете придбати.

Детальніше про фестиваль читайте в групі ВКонтакті

Немає коментарів:

Дописати коментар