9 червня 2011 р.

Перший всеукраїнський фестиваль миловарів у м. Севастополь (оновлено - додано відео та посилання на сайти)

З 10 по 12 червня вперше в Севастополі пройде всеукраїнський фестиваль миловарів. Я вже вирушаю, щоб прийняти в ньому участь.

Севастополь відвідають понад 30 професійних миловарів з усієї України, а також зарубіжні гості. Вони планують виготовити мило вагою 50 кг., і, таким чином, потрапити в Книгу рекордів України.

У рамках фестивалю відбудеться ярмарок миловарів. На ньому можна буде придбати мило ручної роботи від кращих майстрів України, поспілкуватися з професіоналами, дізнатися секрети майстерності.



У плані - конкурсні голосування за кількома номінаціями: «Найкрасивіше мило», «Найкорисніше мило», «Найкреативніше мило». В усіх трьох номінаціях я буду виставляти своє милко, найкористнішим буде Мило-шампунь Гірчичне, яке має дуже багато схвальних відгуків тих, хто ним користується.

В оргкомітеті запевняють, що час і місце проведення фестивалю обрано не випадково. Місто Севастополь стає центром туризму і відпочинку. Фестиваль стане яскравою подією цього літа. Про всі подробиці обов'язково розповім після завершення фестивалю.

Додано:
Відеосюжет в новинах телеканалу СТБ:
http://vikna.stb.ua/news/2011/6/10/63837/


Тут мої фото, фото милка, і моє міні-інтерв'ю:
http://new-sebastopol.com/live/V_detskom_gorodke___Lukomor_e___izgotovili_samoe_bol_shoe_v_mire_mylo/ 
і передруковано цю новину тут:
http://investigator.org.ua/news/11455.html/

Тут фото мого милка:
http://www.kyivpost.ua/ukraine/news/v-sevastopole-svarili-samoe-bolshoe-mylo-v-ukraine-22524.html 

Тут фото інших учасниць фестивалю:
http://sevastopol.su/news.php?id=29060

Немає коментарів:

Дописати коментар