14 грудня 2011 р.

Фестиваль COLORFEST 17 грудня на "Villa Крокодила" в Полтаві


Фестиваль COLORFEST відбудеться 17 грудня на "Villa Крокодила". Там зустрінуться дві сторони одного цілого - «творці» та «цінителі» авторських виробів у всьому їх різноманітті.
На COLORFEST Вас чекають аксесуари, прикраси, іграшки, сумки, предмети інтер'єру, солодощі, засоби гігієни, новорічні прикраси та багато іншого, все виконане з любов'ю з різних матеріалів і в різних техніках.
Ви зможете взяти участь в аукціоні, конкурсах, лотереї та виграти цінні призи, а також відкрити щось нове для себе на майстер-класах.
На фестиваль запрошені спеціальні гості - відома і улюблена багатьма група "Гайдамаки" і не менш відомий і улюблений український письменник Сергій Жадан, автограф-сесія якого відбуватиметься під час проведення COLORFEST.
Я теж представлятиму свою продукцію - натуральне мило, бомбочки для ванн та бальзами для губ. Ви зможете побачити весь асортимент моєї продукції, вибрати та придбати гарне та запашне милко. Крім того будуть новинки - мило-шампунь Солодово-хмільне а також мило з ламінаріями.

Фестиваль відбудеться за адресою м. Полтава, Першотравневий проспект, 20 Б у приміщенні "Villa Крокодила", біля фонтану в парку "Перемога" з 12 до 18 годин. Вхід вільний!
Запрошую всіх полтавців та гостей приємно провести час та вибрати новорічні подарунки собі, своїм близьким та друзям.

Немає коментарів:

Дописати коментар